AcasăVideoclipuri noiOlguța Berbec ne scoate din agitația lumii și ne aduce înapoi la...

Olguța Berbec ne scoate din agitația lumii și ne aduce înapoi la noi înșine

Muzica populară românească a continuat să rămână unul dintre cele mai respectate genuri muzicale, deși este posibil să nu fie cel mai tare tip de muzică, vocile artiștilor populari și mesajele pe care le-au purtat au fost mereu auzite de către public.

Olguța Berbec este o solistă care în muzica populară românească și-a construit o reputație pe merit și forță artistică. 

Melodia “Puiul meu din Târgu Jiu”, se regăsește pe albumul “Iubește inimă și iartă” editat în anul 2015 la Casa de Producție Ijac Music – casă de discuri de muzică populară românească.

 Albumul a fost imprimat la Chișinău împreună cu Orchesta Națională “Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros

Filmările au avut loc în pădurea colorată Poienari, care se află pe drumului național DN67, între Horezu și Târgu Jiu a județului Gorj. Ideea și pictura copacilor aparține artistului plastic Mihai Țopescu.

Muzica populară românească oferă nu numai divertisment și relaxare, ci este însărcinată și cu valori și norme solide care îmbunătățesc traiul social al oamenilor. Interpreții de muzică populară instruiesc ascultătorii cu trăsături morale bune, cum ar fi munca grea, onestitatea, iubirea de aproape, sentimente pozitive, în timp ce ridiculizează atitudinile rele și inacceptabile din societate. 

Olguța Berbec, prin harul divin primit la nașterea sa, reușește ca în toate cântecele sale să îndrume auditorul să fie bun și recunoscător.