AcasăVideoclipuri noi„Ăl de n-a iubit olteancă” e îmbiat de Marga Dîrnea la „Dragoste...

„Ăl de n-a iubit olteancă” e îmbiat de Marga Dîrnea la „Dragoste cu năbădăi”

Talentata artistă de muzică populară Marga Dîrnea „lovește din nou”, de data aceasta inimile bărbaților care … n-au iubit olteancă. Ea a lansat, zilele trecute, un cântec plin de veselie și poftă de viață, care îmbie la dragoste, că tot vin Sărbătorile Îndrăgostiților.

„E păcat să ocolești dragostele oltenești”
„E păcat să ocolești dragostele oltenești, dar și noua mea melodie. Noi, oltencele, suntem ființe aparte. Vă invit cu drag să o ascultați, să vă bucurați de viață și, dacă aveți norocul de o olteancă lângă voi, să o iubiți cu patimă și dor.” Iată cu ce îndemnuri ne întâmpină Marga Dîrnea în prezentarea de pe Youtube a noului său cântec, ce te face să joci și „să te dai la viață”, cum spune românul. De altfel, Marga explică și secretul oltencelor, care le ajută să-și țină bărbații lângă ele: „Dragostea oltenească se trăiește cu intensitate și e lucru cunoscut că, la noi, pasiunea este element central. Îndrăznețe, îndemânatice și frumoase, știm să ne ținem omul aproape și gospodăria aranjată.” Pentru că, dacă n-ați aflat încă, Marga Dîrnea e … olteancă de la Olt.

Echipa de producție
Text: Georgiana Ion
Linie melodică: Blondea Ion Aurel
Studio: Marian Dobrițoiu
Producător: Ijac Music Studio
Video: Aurel Colceag și Mihai Codreanu

Unde o găsiți pe Marga?
Frumoasă, cu o voce caldă, plină de bună dispoziție și prezentă tot mai des la televiziunile naționale, cu siguranță, Marga Dîrnea e iubită de public și așteptată cu drag la spectacole și evenimente private.
Dacă doriți să fiți la curent cu noutăți despre Marga Dîrnea și să vă bucurați de muzica ei, urmăriți-o pe canalele:
Facebook
Youtube