AcasăVideoclipuri noiOlguta Berbec - Iubește inimă și iartă

Olguta Berbec – Iubește inimă și iartă

Despre solista Olguța Berbec  – sunt foarte multe lucruri frumoase de spus, deoarece are o vastă experiență în domeniul muzicii populare românești.

Este una dintre cele mai reprezentative voci de muzică populară din zona Olteniei de Nord – Mehedinți și a interpretat cu grație și iscusință melodii care au atins de fiecare dată coarda sensibilă a oamenilor. Are un repertoriu bogat, plin de trăire și sentimente profunde și o prezență artistică formidabilă.

Prin intermediul melodiei ”Iubește inimă și iartă”, transmite un mesaj primordial pentru orice suflet rănit în dragoste: să faci pace cu trecutul și să ierți și să te ierți, doar așa prezentul poate să fie unul plin de pace și armonie și în viitor îți poți lăsa deschisă fereastra sufletului spre a iubi din nou curat și intens. Videoclipul acestei melodii este foarte apreciat de foarte mulți iubitori de folclor din punct de vedere regizoral, deoarece aduce un plus de modern artistic clipurilor de muzică populară românească. Solista este pusă sub lumina reflectoarelor, scoțând în evidență frumusețea fizică și nu numai, talentul vocal, cât și pe cel actoricesc. În acest videoclip, Olguța Berbec este o ”Anna Karenina” sensibilă și frumoasă a României.

Olguța Berbec  interpretează folclor autentic gorjenesc, folclor pastoral din spațiul Olteniei de Nord, romanțe și evident repertoriu specific zonei montane a Mehedințiului.

Plaiul de poveste al locurilor de unde se trage solista este descris întocmai, cu șarm și talent, în cântecele sale. Timbrul aparte al glasului Olguței Berbec o face să fie unică și specială, fiind întotdeauna primită cu căldură de către auditoriul său.