AcasăVideoclipuri noiOlguța Berbec este o cântăreață frumoasă și are o voce deosebită

Olguța Berbec este o cântăreață frumoasă și are o voce deosebită

Este remarcabil cum artista de muzică populară din zona Olteniei de Nord – Mehedinți s-a impus prin stilul său muzical atât în lumea virtuală, dar și în cea virtuală. Olguța Berbec este foarte cunoscută și apreciată în mediul online. De exemplu, videoclipul melodiei ”Măriuță, Măriuță”  are deja peste 12 milioane de vizionări pe Youtube. Aceasta melodie face parte din albumul muzical ”Iubește inima și iartă”, un real succes al interpretei de folclor.

Pentru îmbunătățirea promovării muzicii populare românești, Olguța Berbec a înțeles că publicul poate fi atras și prin alte căi, nu doar prin cele tradiționale -evenimente culturale sau de petrecere. Tocmai de aceea, solista de muzică populară este foarte activă în mediul online și pe rețelele de socializare și poate ține, astfel, mult mai strânsă legătura cu fanii săi și cu iubitorii de folclor.

Melodia ”Măriuță, Măriuță” a avut de la lansare succes și are în continuare, aceasta fiind acompaniată de Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros

Aranjamente muzicale au fost realizate de: Nicu Crețu – dirijor al Ansamblului Artistic Profesionist ” Maria Tănase ” și Daniel Pârvu – violonist al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Producător: Ijac Music Studio

Video-ul profesional a fost realizat de către: Aurel Colceag

Imprimare s-a reliazat la: Real Sound Studio Olguța Berbec este o promotoare activă a muzicii și a tradițiilor autentice românești. Orice eveniment la care participă Olguța Berbec este încununat de veselie și joc.