AcasăVideoclipuri noiMihai Priescu, o nouă colaborare cu Claudia Puican și Armin Nicoară

Mihai Priescu, o nouă colaborare cu Claudia Puican și Armin Nicoară

Așa cum ne-a obișnuit, îndrăgitul interpret de muzică de petrecere Mihai Priescu vine frecvent cu noutăți în fața fanilor. De această dată, el a lansat un frumos cântec de dragoste, alături de Claudia Puican și Armin Nicoară.

„Unul pentru altul noi suntem făcuți”
Cei doi interpreți, Claudia și Mihai, ne prezintă o adevărată declarație de dragoste în acest cântec. El spune: „De-aș căuta lumea toată/ Nu știu dacă mai găsesc/ Ca tine o altă fată/ Cu-așa drag să o iubesc.”, iar ea răspunde: „Poți să cauți mult și bine/ Oriunde vrei pe pământ/ Nu găsești alta ca mine/ Să te iubească mai mult.” Refrenul, cum era de așteptat, pune pecetea: „Unul pentru altul noi suntem făcuți/ Și-oricine poate să spună/ Că în lumea asta ca noi nu sunt mulți/ Să le stea bine-mpreună”. Și chiar le stă bine-mpreună celor doi artiști, iar în cântecul lor, cu siguranță, se regăsesc mulți îndrăgostiți.

Colaboratori de elită
Orchestrată de Florin Pește, cu versuri inspirate și filmată într-un decor select, noua piesă scoasă de Mihai Priescu alături de Claudia Puican și Armin Nicoară are rețeta perfectă pentru a deveni șlagăr. Iar colaborarea în această formulă nu se va ori aici. Este o dezvăluire pe care artistul a făcut-o într-un live pe pagina sa de Facebook, în care le-a pus fanilor piesa să o asculte la boxele din mașină și le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje să-l felicite pentru noul proiect. Așteptăm cu interes să vedem ce urmează.