AcasăVideoclipuri noiGeanina Gavrilă - Tinerețe colt de rai

Geanina Gavrilă – Tinerețe colt de rai

Geanina Gavrilă este una din vocile cele mai suave și profunde ale muzicii populare românești și este o reprezentantă de seamă a zonei moților. Versurile celei mai recente melodii ale solistei din anul curent, și anume:”Tinerețe colț de rai” – scrise de Cristian Tomoni, lina melodică – orchestra Dragan Muntean cu dirijorul George Ciltea, transmit ascultătorilor dorința arzătoare a fiecărui om de a rămâne pururea tânăr.

Glasul plăcut, cald, plin de voioșie, dar și de profunzime și frumusețea naturală a tinerei solistei fac ca orice melodie interpretată de dumneaei să fie una care să rămână în amintirea oricuia pentru mult timp.
Când o asculți pe Geanina Gavrilă nu ai cum să nu te îndrăgostești de portul național și de muzica populară românească. Solista trăiește la maxim fiecare notă muzicală, iubește frumosul vieții și cântă din toată inima și din toată ființa sa pentru auditoriul său.

În cadrul oricărui eveniment, fie botez, nuntă sau petrecere, solista de muzică populară, Geanina Gavrilă, va face ca atmosfera să fie una specială și unică. Harul dumnezeiesc cu care a fost înzestrată este vocea sa, care va încânta și descânta orice inimă de român.
Nu rata ocazia să o ai invitată pe Geanina Gavrilă la evenimentul important din viața ta și a celor dragi ție!

Muzica populară românească este liantul care leagă sufletele românilor indiferent de distanță, timp sau spațiu. Ascultând-o pe Geanina Gavrilă te vei simți binecuvântat cu un surplus de energie și de voie bună, pe care timbrul vocii sale îl activează în inima ta.