AcasăȘtiriFetița Adinei Roșca s-a grăbit să vină pe lume

Fetița Adinei Roșca s-a grăbit să vină pe lume

UPDATE 27/12/2021: Adina a publicat pe pagina de Facebook prima fotografie cu familia ei in formula de patru, cu ocazia zilei de nastere a sotului, Catalin Doinas. Postarea a devenit virala in scurt timp primind zeci de mii de reactii si comentarii.

Deși ne spunea, chiar în urmă cu câteva zile, că urmează să nască, natural, pe data de 14 august, realizatoarea tv Adina Roșca a născut cu aproape 10 zile mai devreme. Ea a trebuit să meargă la spital, în noapte de miercuri spre joi, pentru că s-a declanșat nașterea, iar în jurul orei 4.00 dimineața a devenit mamă, pentru a doua oară.

„Mulțumim lui Dumnezeu”
Deși era la cea de-a doua naștere, Adina aștepta cu înfrigurare momentul, dar a fost cu atât mai emoționată, cu cât evenimentul a luat-o prin surprindere, fiica sa venind pe lume mai devreme decât era așteptată: „În dimineața zilei de 5 august a venit pe lume al 4-lea membru al familiei Roșca-Doinaș, o fetita de 3100 de grame, pe nume Ana-Maria (băiețelul nostru de 4 ani jumate, Andrei, este cel care a ales numele surioarei). Îi mulțumim LUI Dumnezeu că totul a decurs cum trebuie, suntem bine amândouă. Am ajuns acasă, suntem cu toții în jurul micuței, încercăm să ne adaptăm noului program. De nedescris emoțiile pe care le-am trăit la primul contact dintre cei doi micuți ai noștri.”

Îi e dor să se-ntoarcă pe scenă
Având în vedere că atât Adina Roșca, cât și soțul său, Cătălin Doinaș, sunt vedete din domeniul muzicii populare, cu siguranță că și-ar dori ca măcar unul dintre copii să le urmeze pasiunea. Până una – alte, micuții trebuie să crească, iar Adina, cu tot dorul său de scenă și de emisiunile de televiziune, spune că, acum, prioritate are familia: „Mi-e dor de toată activitatea mea, mi-e dor sa îmbrac costumul popular, mi-e dor sa fiu în mijlocul oamenilor, dar în perioada următoare, familia are prioritate.”