AcasăVideoclipuri noiNiculina Stoican ne amuză: Ce ne-am face fără dușmani?

Niculina Stoican ne amuză: Ce ne-am face fără dușmani?

Niculina Stoican este cunoscută de publicul larg ca jurat al emisiunii ”Vreau să fiu mare vedetă” difuzată la Antena 1și ca prezentatoare a reality show-ului ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Notorietatea Niculinei Stoican este câștigată însă, prin talentul divin cu care a fost hărăzită de la bunul Dumnezeu: vocea sa de aur.

Interpreta de muzică populară este o solistă remarcabilă care face cinste folclorului românesc și este o membră de seamă a Ansamblului folcloric ”Maria Tănase” din Craiova. Niculina Stoican și-a cucerit ascultătorii mereu cu vocea sa puternică și cu prezența sa elegantă, înfăptuită prin mândria de a purta costumul popular, emanând tot timul veselie în jurul său.

Niculina Stoican are o voce naturală foarte frumoasă, plină de ornamentații specifice zonei Olteniei și de cum începe să cânte se simte plăcerea pe care o are de a încânta publicul cu melodiile sale. Repertoriul artistei este deja unul foarte bogat, iar una din melodiile cele mai îndrăgite este: ”Fire-ați ai dracu dușmani”.

Melodia ”Fire-ați ai dracu dușmani” face parte de pe albumul ”Inimioară, ce mai vrei?” lansat în anul 2013.

Producător: IJAC MUSIC PRODUCTION – casă de discuri – muzică populară românească

Videoclipul realizat de: Aurel Colceag

În această melodie, artista reușește, cu talentul său muzical și actoricesc, să cânte multe adevăruri despre viață și îndeamnă publicul ascultător ca la dușmani să li se răspundă cu bine și omenie, deoarece Dumnezeu știe mai bine cum să aibă grijă de cei care gândesc rău despre alții.

La nuntă, botez, cununie sau orice fel de eveniment, Niculina Stoican reușește să întipărească auditoriului veselie și dragoste de cântec și de viață.