AcasăVideoclipuri noiMagia Sărbătorilor, adusă de Diana Cîrlig și Lăutarii Maramureșului

Magia Sărbătorilor, adusă de Diana Cîrlig și Lăutarii Maramureșului

Un frumos colaj de colinde a fost lansat, zilele trecute, de Diana Cârlig și Lăutarii Maramureșului, aducând magia Sărbătorilor de Iarnă tuturor celor care-l vizionează, pe canalul de Youtube al artistei.

Colindele foarte iubite, orchestrate modern de această dată și cântate cu voce caldă, prinse în colaj de Diana Cârlig și Lăutarii Maramureșului și filmate într-un cadru boem, sunt ceea ce
mulți vor să asculte și să vadă, în această perioadă a anului, acum, când vrem cu toții să ne încărcăm sufletele cu o stare de bine, să împodobim bradul și să așteptăm, în tihnă, Crăciunul.
„O, ce veste minunată!”, „Aseară pe-nserate”, „Noi umblăm să colindăm ” și „Sus la poarta Raiului” spun, fiecare-n felul său, povestea Nașterii Mântuitorului și descriu obiceiul Colindatului din Ajun de Crăciun.
Diana Cârlig ne prezintă, deci, un stil nou, între tradiție și modernitate, după ce ne-a obișnuit cu muzica tradițională maramureșană, pe care a cântat-o, de-a lungul timpului, alături de diverși colaboratori, printre care Ansablulul Național Profesionist Transilvania din Baia Mare și Lăutarii Maramureșului. Ea nu este doar solistă de muzică populară, ci și profesoară de canto la Școala Populară de Arte „Liviu Borlan” Baia Mare. De asemenea, Diana Cârlig a lansat, până în prezent, 4 albume, de muzică populară, pricesne și colinde, singură sau cu soțul său, interpretul de muzică populară Ionuț Bledea.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile aduse pe piață de Diana Cârlig, dați like, sau abonați-vă la canalele sale oficiale de comunicare:

YouTube https://bit.ly/2X40SJ1​
Facebook: https://bit.ly/dianacarlig
Insta: https://bit.ly/dianainsta
Telefon: 0744697321
Email: diana.carlig@yahoo.com