AcasăVideoclipuri noiVlăduța Lupău, cu un cantec "De Crăciun"

Vlăduța Lupău, cu un cantec „De Crăciun”

Artista de muzică populară Vlăduța Lupău surprinde din nou, lansând un frumos cântec, de această dată de muzică ușoară, „De Crăciun”. Alături de ea, apare din nou soțul său, Adi Rus, după ce l-am văzut, prima dată, jucând în videoclipul dedicat logodnei lor.

Ce poate fi mai frumos, decât întoarcerea, de Crăciun, pe meleagurile copilăriei. Acest sentiment este ilustrat atât în versuri cât și în imaginile din videoclipul piesei Vlăduței Lupău, lansată pe canalul său de Youtube:
„Pe drumul meu din trecut/ Primul fulg azi a căzut/ Va aduce bucurii/ În suflet la mulți copii/ Cu suflet curat și bun/ Cu bucurie vă spun/ Lângă bradu-mpodobit/ La toți :„Crăciun fericit”!”

Acasă
Așa cum obișnuim cu toții, Vlăduța merge acasă de Sărbători, unde o așteaptă cu drag familia, bucurându-se împreună de amintirile din copilărie cu miros de cozonac: focul de lemne, casa frumos împodobită, masa de Crăciun, cadourile și colindătorii. Toate aceste ingrediente fac bucuria să ajungă la cote maxime, iar aceasta poate fi citită în ochii tuturor celor adunați, alături de artistă, în jurul bradului. Dragostea plutește, de asemenea, în aer, iar videoclipul surprinde momentul în care Adi îi oferă Vlăduței un cadou, un pupic și o îmbrățișare călduroasă.

„Vă doresc Sărbători Fericite!”
Interpreta Vlăduța Lupău are și un frumos mesaj, la videoclip, pentru cei peste 600.000 de abonați ai canalului său de Youtube:
„Acest cântec și acest videoclip vi-l ofer în dar acum, în cea mai frumoasă perioadă a anului! Am ales să ilustrez cum am putut mai bine tot ceea ce înseamnă Crăciunul… în sânul familiei! Când am privit pentru prima oară videoclipul am plâns, sper să vă transmită și vouă bucuria, liniștea și pacea pe care trebuie să o avem cu toții, acasă DE CRĂCIUN! Vă iubesc și, odată cu acest frumos proiect al meu, vă doresc sărbători fericite cu sănătate și cei dragi alături!”

Ușor de găsit
Pe cât e de renumită, pe atât de ușor este de găsit, Vlăduța Lupău, ea ținând legătura cu publicul său prin toate canalele moderne de comunicare.

YouTube – canalul oficial: http://www.youtube.com/c/VladutaLupau

Facebook: https://www.facebook.com/vladutalupau

Tiktok: https://www.tiktok.com/@vladutal

Instagram: https://www.instagram.com/vladutalupau

Twitter: https://twitter.com/VladutaLhttps://twitter.com/VladutaL

Vladuta Lupau – De Craciun (versuri) :
Pe drumul meu din trecut
Primul fulg azi a cazut
Va aduce bucurii
In suflet la multi copii
Cu suflet curat si bun
Cu bucurie va spun
Langa bradu-mpodobit
La toti “Craciun fericit”!

De Craciun, cu ai Mei la masa iar
De Craciun, la fel ca in orice an
Povestim si primim colindatori
Ce frumos e acas’ de sarbatori

Copilarie ai fugit
Dar si astazi eu te simt
Ai miros de cozonaci
Si de ai mei toti cei dragi
Când vad bradu’mpodobit
Stiu ca acas’ am venit
Si oameni zambind mereu
Stiu ca este satul meu

La poarta canta de zori
Un grup de colindatori
Noi le-am urat bun venit
Si un “Craciun fericit!”
Pragul casei l-au calcat
Si frumos ne-au colindat
Prin cantece de Craciun
Ne-au urat un an mai bun