AcasăȘtiriOlguța Berbec lansează al cincilea album și un nou videoclip

Olguța Berbec lansează al cincilea album și un nou videoclip

UPDATE 2: Lansarea videoclipului a fost un succes. peste 20.000 de vizualizari in primele patru ore. Probabil va fi cea mai cunoscuta melodie a Olgutei Berbec.

UPDATE: Primul videoclip de pe noul album, (Eu-s fata cu danțu’) e lansat în premieră pe YouTube de Olguța Berbec. Ea își invită toți fanii să se bucure de noul cântec:

Articolul original:

Îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec va lansa, foarte curând, al cincilea album discografic și videoclipul piesei care poartă titlul albumului. Ea spune că e o muncă de echipă, iar echipa sa e soțul său, Remus Novac, ideile lor fiind, apoi, puse în practică de colaboratori.

Reporter: Foarte curând vei lansa noul tău album și videoclipul piesei care poartă titlul acestuia. Când ai programat dublul eveniment?
Olguța Berbec:
16 aprilie este data în care va apărea cel mai nou album al meu, cel cu numărul 5 din carieră. Titlul de album este “ Fata cu danțu’”. Această melodie va fi ilustrată de un videoclip inedit, care va apărea tot în aceeași zi, ,vineri, 16 aprilie 2021.

R.: Sunt acest videoclip și albumul cadouri pentru ziua ta, nu-i așa?
Olguța B.:
Adevărat, nu am ales întâmplator această zi, ci pentru că în 16 aprilie este ziua mea de naștere. De aceea voi dărui publicului, prietenilor și familiei acest videoclip și albumul, totodată. Va fi o mare petrecere virtuală, aș putea spune.

R.:Cum ai pus la cale lansarea albumului?
Olguța B.:
În tot ceea ce fac nu sunt singură și date fiind condițiile de pandemie, am hotărât, împreună cu producatorul meu, domnul Daniel Ijac, să lansam albumul doar în mediul online, pentru început. Desigur, vom participa la mai multe emisiuni, unde îl vom prezenta. Acest album a implicat o muncă de cinci ani și cred că merită, atunci când revenim la normalitate, o lansare la scenă deschisă. Vă voi ține la curent.

R.:Cu cine ai colaborat la realizarea albumului?
Olguța B.:
Așa cum spuneam, este o muncă de echipă, iar echipa mea este Remus Novac, soțul meu. De la texte, melodii, fotografii, orchestrații…în toate m-am sfătuit cu el. Desigur, ideile noastre au fost puse în practică de Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Iată, am ajuns la al treilea material înregistrat împreună cu dânsul și se pare că este unul dintre ingredientele rețetei de succes.

R.:Cu cine ai realizat videoclipul?
Olguța B.:
Videoclipul a fost filmat la Chișinău, împreună cu, deja renumitul regizor, Oleg Butnaru. El a mai semnat regia altor trei piese ale mele, care se bucură de succes. Mă pot lăuda cu faptul că eu sunt prima lui colaborare din România.

R.:Cum a fost experiența filmării videoclipului?
Olguța B.:
Ineditul acestui vedeoclip este chiar simplitatea lui…abia aștept să vedeți. Vor apărea alături de mine dansatori ai celebrului ansamblu de jocuri populare din Republica Moldova, “ Joc “. Ei sunt cunoscuți și recunoscuți la nivel mondial, iar colaborarea îmi face cinste.

R.: Ne poți dezvălui temele abordate în piesele de pe album?
Olguța B.:
Mă știți doar: eu cânt despre dragoste, cu dragoste…

R.: Un mesaj pentru publicul iubitor de muzică populară?
Olguța B.:
Notați: 16 aprile, “Fata cu danțu’” pe YouTube. Vă iubesc și vă mulțumesc!