Home Monden Maria Dragomiroiu, o artista aparte

Maria Dragomiroiu, o artista aparte

0

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu a fost, dintotdeauna, o apariție inedită, aceasta etalându-și superbul păr, ce îi ajungea, cu ani în urmă, aproape de genunchi și pe care l-a purtat aproape tot timpul nestrâns, în aparițiile publice, tocmai pentru a se vedea cât este de lung. Chiar și acum, la 65 de ani, cea care era comparată, de la începuturile sale artistice, cu Maria Tănase, continuă să-și poarte părul lung și e la fel de bogat ca totdeauna. Iată secretul:

„Trăim în armonie”
Spre deosebire de alte interprete de muzică populară, care folosesc diverse trucuri pentru a-și lungi părul, cu extensii sau meșe, Maria Dragomiroiu poartă doar părul ei natural. Ea a dezvăluit la Antena Stars că are un adevărat cult pentru podoaba sa capilară: „Trăiesc în deplină armonie cu părul meu. Dacă văd un firișor pe jos, mă aplec și-l iau și-l duc acasă, iar când se stânge mai mult îl tai și-l arunc prin iarbă prin curte. Nu-l arunc în WC, cum obișnuiesc alții, că e păcat. Eu îl iubesc, deci n-aș putea face așa ceva. Cum să-l arunc pe oriunde?”
Artista a mărturisit, de asemenea, că periodic face o cură cu magneziu, pentru a asigura echilibrul necesar în organism, care se mai dereglează în anumite anotimpuri ale anului la orice om.

Comparată cu Maria Tănase
Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase. De altfel, aceasta a iubit-o pe marea doamnă a cântecului popular românesc și i-a cântat cu drag cântecele.

Exit mobile version