AcasăInterviuriInterpreta de muzică populară Aura Stoican lansează un nou videoclip

Interpreta de muzică populară Aura Stoican lansează un nou videoclip

Update 1 mai 2020: Videoclipul a fost lansat pe canalul Ijac Music Official, vi-l oferim mai jos:

Mehedințeanca Aura Stoican aduce în atenția iubitorilor muzicii populare un nou cântec și, așa cum i-a obișnuit, acesta va fi prezentat într-un frumos videoclip, pentru care, atât ea cât și echipa de filmare au trecut prin multe peripeții. Vă prezentăm, în continuare, un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Reporter: Aura, ai ales un moment foarte bun să lansezi un nou videoclip. Noul Coronavirus îi ține pe oameni în casă și, cu siguranță, sunt dornici să se bucure de muzică nouă și de imagini frumoase. Totuși, spune-ne tu, de ce acum?

Aura Stoican: La acest videoclip s-a muncit foarte mult și îl pregătim de multă vreme. Inițial, nu am considerat că publicul va dori să primească un nou videoclip în această perioadă, dar am primit foarte multe mesaje, în care mă întrebau când aduc ceva nou în atenția dumnealor și atunci am hotărât să îl lansăm, pentru a le aduce o bucurie.

R.: Poți să ne dezvălui tema cântecului?

A.S.: Tema cântecului este despre suferința și neîmplinirea sufletească, despre dezamăgirile pe care le putem avea fiecare dintre noi, fie ele pe plan personal sau profesional.

R.: Ceva peripeții de la filmarea videoclipului?

A.S.: Când am citit această întrebare am zâmbit, deoarece am avut parte de foarte multe peripeții la filmarea acestui videoclip. Începând cu vremea, care nu ne-a ajutat. Prognozele arătau ceva, când ajungeam la locul filmării, era cu totul altceva. Pot spune ca ne-am dus să filmăm și ne-am întors fără niciun cadru de 3 ori.

R.: Putem anunța când va avea loc lansarea și unde?

A.S: Lansarea va avea loc pe data de 1 mai 2020, pe canalul de Youtube al casei de producție „Ijac Music Official„.

R: Cum te pot găsi iubitorii muzicii populare?

A.S.: Toți cei care îmi urmăresc activitatea și îmi îndrăgesc cântecele mă pot găsi atât pe canalul meu de Youtube „Aura Stoican”, pe pagina oficială de Facebook „Aura Stoican Official”, cât și pe Instagram: „Aura Stoican”.

R.: Un gând pentru cititorii noștri?

A.S.: Toate gândurile mele bune să ajungă la toți cei care vă citesc și urmăresc publicațiile, să aibă grijă de ei și de cei dragi și să prețuiască tot ce îi înconjoară. Mulțumire, prețuire și îmbrățișări tuturor!