AcasăVideoclipuri noiAlina Ică - Mă rog de pe acum copile

Alina Ică – Mă rog de pe acum copile

Tânăra, frumoasa și talentata solistă de muzică populară Alina Ică, transmite cu vocea ei caldă și suavă, în melodia ”Mă rog de pe acum copile”, un mesaj emoționant al părintelui pentru iubitul său copil. Este un cântec cu versuri sensibile și adevărate, punând amprenta pe dragostea necondiționată a părinților către copiii lor. Iubirea părintească depășește orice barieră a timpului și spațiului și dăinuie pe veci. Melodia aduce aminte fiecărui ascultător să își prețuiască părinții și să îi iubească atâta timp cât timp sunt în viață.

Piesa muzicală ”Mă rog de pe acum copile” a fost imprimată în casa de discuri Ijac Music,  linia melodică realizată de Gigi Ică, orchestrația interpretată de Bogdan Tănăsescu, video-ul fiind realizat de Aurel Colceag.  Locul de filmare al videoclipului muzical a fost realizat în incinta Muzeului Satului Vâlcean, avându-i protagonisti pe: Loredana Radu, Adi Radu, Lucas și David Radu, Alexandru Ilinca (”un tezaur în viață” și un cunoscut păstrător al tradițiilor românești).

Solista de muzică populară românească – Alina Ică suprinde de fiecare dată auditoriul cu prezența sa elegantă, cu modulațiile vocii sale și nu a existat vreodată un eveniment unde să participe și să nu scoată invitații la joc și voie bună.

Farmecul încântătoarei soliste este indubitabil și orice ascultător și iubitor de folclor, va realiza de la primele note muzicale, că Alina Ică este o solistă înzestrată cu o voce de aur.

Alina Ică este o solistă de muzică  populară des solicitată pentru a încânta sufletele oamenilor la petrecerile de nuntă și întotdeauna a creat, cu succes si voie bună, atmosfera dorită.