AcasăVideoclipuri noiVlăduța Lupău, în suflet cu aceeași dragoste... MUZICA!

Vlăduța Lupău, în suflet cu aceeași dragoste… MUZICA!

Vladuța Lupău a cântat pentru prima oară melodia ”Codrule cu frunza rară” acum mai bine de 20 de ani, pe scena Sălii Palatului alături de alte două fetițe, toate făcând parte din Ansamblul folcloric “Barcăul” din Simleu Silvaniei.

Acum, la vârsta maturității, solista de muzică populară și de petrecere, Vlăduța Lupău, a readus la viață această melodie dragă și i-a creat un videoclip, la începutul lunii octombrie 2019. Este emoționant să vedem și să auzim la începutul videoclipului trei îngerași îmbrăcați în costum popular, care cântă alături de alți copii, care dansează cu bucurie pe ritmul melodiei.

Codrul a fost mereu sursă de inspirație în tradiția și muzica românească și a fost mereu amintit de inegalabilul poet national, Mihai Eminescu. Versurile melodiei”Codrule cu frunza rară” amintește de versurile poeziei ”Revedere”, scrise cu atâta patimă și dor de către geniul poeziei românești .

Cu glasul dulce, cald și cu ornamentații specifice cântecului popular, Vlăduța Lupău a reușit să își atragă foarte mulți admiratori și iubitori de folclor. Este o solistă de muzică populară tânără și foarte frumoasă, care încântă inimile publicului de fiecare dată, urcând pe scenă cu mândrie în costum popular și are întotdeauna zâmbetul pe buze.

Melodia ”Codrule cu frunza rară” a prins foarte bine la publicul român și este foarte ascultată și vizionată pe canalul de youtube al artistei.

Mesajul important al acestei piese muzicale este că, odată instalată în sufletul inocent al unei fetițe, dragostea pentru muzică nu moare niciodată, ci continuă să dăinuie aievea.

Imaginea videoclipului a fost oferită de: StudioNick