AcasăFolclor si tradițiiConcertul extraordinar Olguța Berbec și Ethno Republic, acum pe YouTube

Concertul extraordinar Olguța Berbec și Ethno Republic, acum pe YouTube

Impresionantul concert extraordinar Olguta Berbec și Ethno Republic de la Târgu Jiu, în care îndrăgita interpretă de muzică populară a cântat alături de invitați de marcă, poate fi vizionat, acum, pe YouTube. Artista a așteptat cu nerăbdare producția video, iar acum o oferă publicului său din întreaga lume.

„A fost, poate, cel mai mare proiect al meu de până acum. Încă se aud ecouri frumoase, încât abia așteptam producția video de la Oleg Butnaru Films. Acum, publicul din întreaga țară poate să vadă spectacolul în întregime, publicul meu de pretutindeni merită să vadă și să audă calitate. Desigur că nu puteam fi singură în acest demers, ci împreună cu artiști de care mă leagă prietenia, profesia sau inima” a transmis Olguța Berbec.
Toți iubitorii muzicii Olguței o pot vedea și asculta, acum, prin intermediul platformei Youtube, în concertul de la Târgu Jiu, în fața unui public numeros, alături de invitații săi (în ordinea desfășurătorului): „Mihai Morar – prezentator; Cornelia Ștefăneț; Emilia Drăgotoiu Nanu; Andra Matei; Cosmin Bîrlan; Mihai Priescu; Remus Novac; Constantin Moacă; Marcela Fota; Ionuț Dolănescu; Nicolae Furdui Iancu; Corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului; Borko RADIVOJEVIC; Vlăduța Lupău; Orchestra Marcel Ștefăneț și Ethno Republic. Evenimentul a fost susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului.