AcasăVideoclipuri noiMarcela Fota - Fericirea are nume

Marcela Fota – Fericirea are nume

Când o asculți pe interpretata de muzică populară Marcela Fota, simți cum inima ți se deschide și primește cu emoție fiecare vers cântat cu dragoste și talent de o așa voce minunată.

Marcela Fota reușește cu rafinament și talent să transmită auditoriului, prin modulațiile vocii sale: emoție, iubire și dorința de a trăi frumos și armonios. Este remarcabil farmecul feminine, inconfundabil al artistei și întărește ideea că frumusețea pornită din interior se relevă și la exterior.
Glasul pur și delicat, cu impact direct către sufletul ascultătorului, iscusința de a alege cântecele potrivite pentru alcătuirea repertoriului, pe care îl pune în valoare în funcție de eveniment și ținuta scenică autentică, sunt dovezi certe care o promovează cu succes pe fermăcătoarea solistă: Marcela Fota.

Piesa muzicală ”Fericirea are nume”, de pe albumul cel mai recent al Marcelei Fota – Multe aș avea să-ți spun – este un argument în plus că solista de muzică populară transmite din toată inima faptul că iubirea este cel mai intens sentiment al ființei umane.
Chipul angelic al solistei, încununat de o mare forță expresivă, face pe orice ascultător să își dorească tot mai mult să fie absorbit în povestea nemuritoare a cântecului popular românesc.
Marcela Fota este o solistă tânără și talentată care creează cu ușurință poduri de legătură sufletească, depășind barieriile timpului și spațiului. A reușit prin intermediul online-ului să fie ascultată și apreciată de foarte mulți români iubitori de folclor autentic românesc.
Un eveniment este apreciat și de neuitat, dacă ai un invitat special, precum Marcela Fota!