Home Știri Trei mari artiste ale României, în spital

Trei mari artiste ale României, în spital

0

Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani și Loredana Groza au ajuns, zilele trecute, în spital. Primele două au fost infectate cu SaraCov 2, deși erau vaccinate cu schema completă, iar în cazul Loredanei Groza planează suspansul, aceasta postând o poză în salvare, după care nu s-a mai aflat nimic.

Primele două – COVID
Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au fost internate la Institutul „Matei Balș”, din capitală, după ce au fost confirmate cu Covid19.
Viorica de la Clejani a fost internată cu câteva zile în urmă, în stare destul de gravă, acum, însă, starea ei este stabilă.
Elena Merișoreanu a povestit că totul a debutat cu o durere în gât și cu o tuse accentuată, părând că ar fi o banală răceală, însă, după ce starea i s-a agravat, artista a ajuns la spital, unde i s-a confirmat că este purtătoare a virusului SarsCov2.
Cele două sunt vaccinate cu schema completă.

Loredana: „Mă simt mai bine”
Loredana Groza a încărcat pe Facebook și pe Instagram aceeași imagine cu ea, într-o ambulanță. Celebra artistă stătea întinsă pe targă, iar un asistent medical era alături de ea. „Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a transmis ea. Asta s-a întâmplat duminică, 19 septembrie 2021, în jurul prânzului, iar de atunci nu a mai apărut nici o informație. Ceea ce se știe, e faptul că Loredana a ajuns în spital la câteva zile după ce a cântat la nunta Simonei Halep. Dacă are COVID sau alta este cauza internării de urgență, urmează să aflăm.

Exit mobile version