Home Interviuri „Ce faci mamă, îți e bine”, o nouă lansare marca Maria Ghinea

„Ce faci mamă, îți e bine”, o nouă lansare marca Maria Ghinea

0

Maria Ghinea, o artistă de muzică populară ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, a lansat ieri, la mare sărbătoare, chiar de ziua numelui său, un nou videoclip. Acesta este dedicat mamelor ce au copiii departe, așa cum a precizat în interviul care urmează, acordat, în exclusivitate, pentru cititorii noștri.

Reporter: Ați lansat un nou videoclip ce are ca temă centrală dragostea de mamă. Cui îl dedicați?
Maria Ghinea:
Am realizat acest videoclip pentru toate mamele care trăiesc cu gândul la copiii plecați departe. Dorul arde si sfăramă sufletul , vă spun asta din propria experiență, am si eu băiatul plecat peste hotare și, în fiecare zi și noapte, mă rog pentru el și familia lui.

R.: Lansarea s-a făcut chiar în ziua în care s-a născut Sfânta Maria, al cărui nume îl purtați. Cum ați gândit această legătură?
M.G.:
Ziua de Sfânta Maria este o zi în care își sărbătoresc numele mulți dintre noi și, din păcate, mulți doar cu dorul și dorința de a fi alături de copii. Copiii mei fiind departe, am vrut să le fac acest dar, din parte unui părinte la fel ca mulți alții.

R.: Sunteți o mamă fericită?
M.G.:
Sunt o mamă fericită, am copiii căsătoriți, am nepoți, dar tânjesc după perioada când copiii mei erau mici. Acum ne vedem mai rar, drumurile fiecăruia fiind diferite. Alexandru, băiatul meu cel mare, locuiește la Vâlcea, iar Dragoș, băiatul meu cel mic, în Anglia. Sunt stâlpii familiilor lor și i-am lăsat să zboare. Liniștea mea este fericirea lor.

R.: Cine este autorul piesei și cu cine ați colaborat la realizarea ei și a videoclipului?
M.G.:
Cântecele mele sunt izvorâte din sufletul meu și, alături de Maestrul Nicolae Botgros, transmitem cele mai frumoase mesaje. Videoclipul a fost realizat alături de Aurel Colceag, omul care creează simbioza între suflet și cântec. Face parte din echipa cu care lucrez de ani de zile și îi mulțumesc pentru profesionalism și dăruire.

R.: Aveți un repertoriu foarte vast. Câte cântece ați imprimat până în prezent, câte albume ați scos și care este cel mai recent?
M.G.:
Iubesc tare mult cântecul popular și, în decursul carierei mele, am înregistrat peste 200 de cântece. Multe… puține, dar cântate cu toată dragostea sufletului meu. În septembrie am împlinit 34 de ani de cântec, timp în care am realizat 11 albume, cel mai recent fiind „Mă cunosc toți de Mărie”.

R.: Care sunt planurile de viitor pe plan artistic?
M.G.:
Vreau să promovez acest album și să cânt celor ce mă îndrăgesc.

R.: Dar pe plan personal?
M.G.:
Pe plan personal, îmi doresc, în primul rând, să fiu sănătoasă, am mare nevoie, pentru a-mi îndeplini un vis. Vreau să îmi cumpăr un apartament de unde să văd lumea din balcon. Locuiesc într-o garsonieră și nu am balcon, dar știu că Dumnezeu mă iubește și o să mă ajute să-mi îndeplinesc visul.

R.: Aveți un mesaj pentru cei care vă iubesc muzica?
M.G.:
Cântecul meu a făcut să cunosc cei mai minunați OAMENI, publicul meu, căruia îi mulțumesc pentru fiecare zi din viața mea.

R.: Unde vă pot găsi cei care vor să fie la curent cu noutățile?
M.G.:
Am un canal pe youtube Maria Ghinea Oficial, unde-mi puteți asculta cântecul, abonâdu-vă gratuit, paginile mele de Facebook și fan clubul Maria Ghinea și mă bucur atunci când văd că îmi sunteti aproape. Mulțumesc cu prețuire și respect!

Youtube: https://bit.ly/3j46mNb​​
Facebook: https://www.facebook.com/MariaGhineaN​​

Exit mobile version