Home Știri Potcoava de Aur se pregătește de o nouă ediție magică la Sala...

Potcoava de Aur se pregătește de o nouă ediție magică la Sala Palatului

0

Iubitorii de folclor sunt așteptați în data de 28 aprilie, la Sala Palatului din București, la un nou regal al muzicii fără hotare – Potcoava de Aur. Începând cu orele 19 își vor uni glasurile cele mai bune voci ale muzicii populare.

Măreția muzicii populare își găsește mereu adăpost pe scena festivalului Potcoava de Aur, ce a debutat în urmă cu 16 ani. Anul 2022 a marcat prima ediție a spectacolului la București, iar 2023 vrea nu numai să egaleze bucuria resimțită în anul precedent, dar și să ducă voia bună la cel mai înalt nivel.

Artiști de pretutindeni, din România și Republica Moldova, vor oferi și în acest an un spectacol deosebit, unde magia folclorului va străluci.

Orchestra Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău, în frunte cu Nicolae și Corneliu Botgros, călăuzește vocile duioase ale interpreților. Lista artiștilor este lungă și bogată, cu nume ce au clădit folclorul românesc și voci ce îi duc tezaurul mai departe.

Laura Lavric
Ion Paladi
Paula Seling
Mioara Velicu
Grigore Gherman
Angelica Flutur
Mirela Vaida
Maria Beatrice Băndoiu
Gabriel Dumitru
Raluca Diaconu
Nicu Mâță
Paul Ananie
Oana Tomoiagă
Andreea Haisan
Georgiana Lobonț
Aurora si Sandel Mihai
Oana Bozga-Pintea
Cristina Pintilie
Doina Sulac
Mihaela Tabură
Tatiana Jacot
Loredana Streche
Fetele din Botoșani
Andra Matei
Ansamblul Ștefan Vodă

Un astfel de concert îți rămâne pentru totdeauna în minte și suflet pentru că atmosfera și emoția din spatele spectacolului atinge cele mai sensibile corzi ale oricărui român.

Biletele se găsesc la casa de bilete ale sălii de spectacol și online aici:
https://www.eventim.ro/ro/bilete/potcoava-de-aur-bucuresti-sala-palatului-604899/event.html

Exit mobile version