Home Știri Luiza Oprița colaborare surpriza cu Vali Vijelie

Luiza Oprița colaborare surpriza cu Vali Vijelie

0

Reporter: Bine te-am găsit, draga noastră Luiza! Primăvara aceasta îți priește de minune. După ce pe 1 martie ți-ai lansat canalul de YouTube Luiza Opriță Oficial, acum ne pregătești o piesă nouă. Ce ne poți spune despre acest proiect muzical?
Luiza Oprița:
Este un proiect care mi se potrivește ca o mănușă. După o pauză muzicală de mulți ani am revenit cu bucurie la dragostea mea, muzica. Mi-am dat seama că e parte din mine fără de care nu pot să fiu. Îmi iubesc familia, îmi iubesc viata, dar fără muzică, fără să cânt, parcă e ca atunci când dormi și ți-e sete, visezi că bei apă din belșug, dar tot nu te saturi. Așa că din acest an viața este și cântec ?

Rep.: Vali Vijelie nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Cum a luat naștere colaborarea voastră?
L.O.:
Încep cu o concluzie si cu un îndemn pentru cei care au o pasiune, să facă tot ce ține de ei atunci când au o idee. Că se realizează sau nu, nu mai contează, important este ca ei să creadă în talentul lor. Spun asta pentru că așa a luat naștere colaborarea mea cu Vali Vijelie. Îl admir și mi-am dorit să cânt alături de el, iar pe 2 ianuarie mi-a venit pur și simplu să-i scriu și să-i spun că doream să colaborăm. Nu ne cunoșteam, nu ne-am întâlnit niciodată. Pe 3 ianuarie mi-a sunat telefonul. Era un număr de România, eu locuiesc în Italia de foarte mulți ani, sunt producător de mobilă, și inițial am crezut că mă sună un agent, am răspuns protocolar, și am auzit o voce: “Bună! Sunt Vali Vijelie”, “Aoleo! Tu vrei să leșin!”, am zis colpeșită, iar el mi-a zis “Nu leșina, că avem treabă”? Mi-am dorit, i-am scris și uite că s-a împlint. Totul este posibil.

Rep.: Am văzut câteva poze de la filmările videoclipului și totul arată spectaculos. La ce fel de videoclip să ne așteptăm?
L.O.:
La un videoclip altfel în ceea ce mă privește pe mine, cânt pentru prima dată alături de Vali Vijelie. Un vis împlinit. Mulțumesc echipei pentru dăruiere, oameni minunați ca Florin Peste, Bobi Nicic,Madalin Lungu,mă simt o norocoasă să lucrez alături de ei. Am muncit mult la piesa, la acest videoclip, dar în curând lansăm un videoclip wow!Merită văzut!

Rep.: Cea mai importantă întrebare dintre toate – când are loc lansarea piesei?
L.O.:
Foarte curind ? Lansarea va avea loc saptamina viitoare ?

Exit mobile version