Home Videoclipuri noi Olguța Berbec – o voce extraordinară a muzicii populare

Olguța Berbec – o voce extraordinară a muzicii populare

0

Olguța Berbec, prin prezența sa impecabilă, reușește de fiecare dată să facă cinste muzicii populare românești din zona Mehedinți-ului. Odată ce veți asculta o singură melodie interpretată de aceasta, vă veți îndrăgosti de vocea sa minunată și unică.

Prin melodiile populare românești. cântate cu atâta patos și talent de către interpreta Olguța Berbec s-a obținut de fiecare dată nu numai încântarea auditoriului, dar și îndrumarea acestuia pentru un trai frumos și curat.

Pe principiul ”gura lumii nu o astupă nici pământul”, așa și în melodia ”Asta-i viața, asta-i lumea”, interpreta de muzică populară Olguța Berbec, scoate în evidență un îndemn educativ, și anume: cel mai bine pentru orice om este să facă cum dorește și să trăiască după bunul plac, indiferent de comentariile răutăcioase ale altor persoane la adresa sa.

Melodia ”Asta-i viața, asta-i lumea” este acompaniată de Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros

Aranjamente muzicale au fost realizate de: Nicu Crețu – dirijor al Ansamblului Artistic Profesionist ” Maria Tănase ” și Daniel Pârvu – violonist al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Producător: Ijac Music Studio

Video-ul profesional a fost realizat la Palatul Mogoșoaia de către: Aurel Colceag și Mihai Codreanu Olguța Berbec este una din solistele de muzică populară foarte solicitată pentru evenimente, deoarece timbrul său vocal, eleganța și toată prezența acesteia sunt un deliciu pentru foarte mulți iubitori de folclor autentic românesc.

Exit mobile version