AcasăVideoclipuri noiMihai Priescu, despre cea mai noua melodie a lui, pe versuri de...

Mihai Priescu, despre cea mai noua melodie a lui, pe versuri de Olguța Berbec

Îndrăgitul interpret Mihai Priescu surprinde din nou, cu o nouă piesă, lansată, ca un cadou pentru fanii săi, chiar în ziua de Crăciun. Cu o voce caldă, un text inspirat dintr-o poveste de viață des întâlnită, muzică și orchestrație aleasă și un videoclip de zile mari, piesa are succesul garantat. Povestea nașterii acestui cântec o spune chiar Mihai, în exclusivitate pentru cititorii noștri:

Mesaj pentru cititori
„Dragi cititori, sunt al dumneavoastră Mihai Priescu și, în primul rând, vreau să vă urez sărbători fericite, cu multă dragoste și liniște în suflete, iar în anul care vine să uităm de griji și de supărări și să fim încrezători că totul o să fie din ce în ce mai bine!
Acum, aș vrea să vă povestesc câte ceva despre noul meu proiect muzical, lansat chiar în ziua de Crăciun. De-a lungul anilor, am imprimat fel și fel de melodii, cu diferite teme, unele reușite, altele mai puțin, dar acum am zis să încerc ceva diferit. Și cred că mi-a și ieșit! Greu îmi era de unul singur, așadar am zis să-mi creionz o echipă, cu care să trec la realizarea acestui proiect. Am sunat unul dintre cei mai buni orchestratori din țară, Radu Ciprian, că așa îl cheamă. Un orchestrator cu care au lucrat foarte mulți artiști celebri din țara noastră. Îmi trebuia un text bun, am sunat în stânga și în dreapta, am primit fel și fel de variante bune, dar parcă simțeam că trebuie ceva și mai bun.” (Mihai Priescu)

Un text de Olguța Berbec
„Ascultând linia melodica împreună cu nașii mei, Olguța Berbec și Remus Novac, îmi zice nașa să las lucrul ăsta în grija ei, că are o idee pe care vrea să o dezvolte. Așa a luat naștere și textul, deci text 100% făcut de Olguța Berbec, căreia îi mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat.” (Mihai Priescu)

Încântat de rezultat
„Am imprimat vocea în studioul bunului meu prieten Florin Pește, apoi era nevoie de un videoclip pe măsura melodiei. Am apelat la cea mai bună echipă din orașul meu și aici este vorba despre Bestmemories ( Aurel Colceag și Mihai Codreanu). Am pus din nou textul pe foaie și am trecut la scrierea scenariului. Era nevoie de spațiu, actori, figuranți. Am rezolvat și acest aspect, am stabilit o zi pentru filmări, iar totul a decurs ca la carte. Sunt foarte încântat de rezultat și sper să fie și pe placul publicului.” (Mihai Priescu)

Într-o zi specială, de Crăciun
„Fiind o zi așa de importantă data de 25 decembrie, Nașterea Domnului, am hotărât ca și piesa să fie prezentată publicului într-o perioadă așa specială. Nu rămâne decât să mulțumesc tuturor pentru susținere și, în viitorul apropiat, o să pregătesc și alte noutăți, la fel de speciale! Vă pup!” ( Mihai Priescu)