Home Interviuri Luiza Oprița și Vali Vijelie ne oferă un dar muzical de excepție...

Luiza Oprița și Vali Vijelie ne oferă un dar muzical de excepție în această primăvară – „Dacă aș rămâne sărac pentru o zi”

0

Luiza Opriță alături de Vali Vijelie ne oferă un dar muzical de excepție primăvara aceasta, cu versuri ce dau viață multor sentimente simțite de românii din țară și de peste hotare. „Dacă aș rămâne sărac pentru o zi” a trecut repede de 200.000 de vizualizări pe YouTube, ajungând în top 40 videoclipuri populare, iar comentariile de laudă umplu pagini întregi pe rețelele de socializare. Am stat puțin de vorbă cu solista Luiza Oprița despre acest nou proiect muzical.

Reporter: Bine te-am regăsit, dragă Luiza! Tocmai ce a fost lansat videoclipul noii tale piese în colaborare cu Vali Vijelie – „Dacă aș rămâne sărac pentru o zi”. Care ai vrea să fie mesajul cu care să rămână ascultătorii?
Luiza Oprița:
Prietenia este una dintre valorile fără de care nu putem trăi.
Fericirea nu constă în a avea bani, ci în bucuria de a reuși ceea ce ți-ai propus, în emoția efortului prin care creezi ceva.
Azi pe toate le vrem: timp, bani, fericire, prieteni, dar conexiunea între ele de multe ori este dificilă. Ne mai “julim” din când în când, în toate încercările noastre.
“Dacă aș rămâne sărac într-o zi” este o piesă care vorbește despre prietenia adevărată, valoare rară acum, din păcate. De cele mai multe ori avem parte de prietenii condiționate: suntem prieteni “pentru că” îmi dai și atâta vreme cât îmi dai. Nu suntem prieteni pur și simplu, din bucuria de a petrece timp sau din bucuria de a crea împreună. Așa că mesajul cântecului este să deschidem ochii și să fim sinceri cu noi, să recunoaștem că prieteniile condiționate nu aduc decât suferință. Deci, ce alegem?

Reporter: Cu cine ai colaborat pentru text, melodie și videoclip?
Luiza Oprița:
Am avut norocul să pot colabora la acest proiect cu oameni minunați cărora le mulțumesc, amintesc pe domnul Vali Vijelie, o legendă a muzicii și un om extraordinar, unic, cu un suflet deosebit, Florin Pește care nu are nevoie de prezentare, toți îl cunoaștem pentru muzica deosebită cu care ne încântă inimile, Bobi Nicic un maestru al acordeonului care are darul să ne mângâie sufletul cu muzica lui, și nu în ultimul rând mulțumesc lui Mădălin Lungu pentru acest clip minunat.

Reporter: În 24 de ore videoclipul a fost vizionat de aproape 100.000 de ori. Cum ți se pare această performanță?
Luiza Oprița:
În 24 de ore a fost vizionat de 100.000 de ori!!! E woowww!! Ce mai poți spune în fața unei astfel de bucurii. Dincolo de această cifră sunt oameni care au ales să petreacă alături de noi, virtual, câteva minute și să ne primească mesajul muzical. Vă mulțumesc oameni buni pentru comentariile frumoase și pentru susținere!

Reporter: La ce proiecte muzicale să ne mai așteptăm în viitor de la tine?
Luiza Oprița:
Muzica a fost și reprezintă pentru mine oxigenul. A fost și va rămâne pasiunea mea fără de care nu pot sa fiu. După o pauză de mai mulți anișori azi muzica vreau să o trăiesc la 360 grade. Lucrăm deja la un proiect nou și abia aștept să îl împart cu voi, sper să fie o frumoasă surpriză pentru toți.

Reporter: Un gând de final pentru toți cei ce te îndrăgesc.
Luiza Oprița:
Vă doresc un Paște Binecuvântat! Să vă bucurați de zile liniștite împreună cu familia și prietenii, faceți ce vă place cu adevărat, iertați, iubiți, fiți răbdători și plini de credință!

Exit mobile version