AcasăȘtiri„Hai, inimă!”, videoclipul Adinei Roșca vizionat de 1 milion de ori

„Hai, inimă!”, videoclipul Adinei Roșca vizionat de 1 milion de ori

Frumoasa și foarte iubita cântăreață și realizatoare TV Adina Roșca a ajuns, de aproape un milion de ori, la sufletul iubitorilor de muzică populară, cu videoclipul său „Hai, inimă!”. O voce caldă, o atitudine pozitivă și un cântec foarte inspirat, din viața omului, care e supus păcatului, sunt ingredientele perfecte pentru un cântec de succes.

„Ca tot omu’ ce cuvântă”
Adina, care, pe lângă faptul că și-a închinat viața muzicii, este și realizatoarea emisiunii „Petrecere la han” de la Etno TV, se pune , în cântec, în pielea omului obișnuit, care trăiește înconjurat de ispite și păcătuiește: Ca tot omu’ ce cuvântă/ Nici eu nu-s icoană sfântă”; „De-aș avea flori în grădină/ Câte păcate-am pe mână/N-aș avea loc de cărare/ Ar fi floare lângă floare”; „Eu, Doamne, cu ce-s de vină/Că mi-ai dat lumea pe mână?/ Omu’ fain așa pățește/ Într-una păcătuiește.” După cum se vede, textul cântecului este foarte inspirat, mulți oameni, într-un moment de sinceritate interioară, recunoscând, ca și Adina Roșca în cântec, păcatele pe care le-au făcut.
Succesul videoclipului este adus, de asemenea, de colegii cu care Adina a colaborat. Orchestrația a fost realizată de Formația Codruț din Deva, iar videoclipul de Aurel Colceag și Mihai Codreanu.

Destin
Deși a făcut Facultatea de Tehnică Dentară, Adina Roșca și-a urmat destinul, care-i spunea că muzica este cea care o va împlini, ceea ce s-a și întâmplat. Și-a adus muzica și în familie, căsătorindu-se cu interpretul de muzică populară Cătălin Doinaș și chiar și emisiunea pe care o realizează are aceeași temă: muzica populară, pe care a-ndrăgit-o de mică.