Home Știri Cântecul ce dă titlul albumului Marcelei Fota a ajuns la 4 milioane...

Cântecul ce dă titlul albumului Marcelei Fota a ajuns la 4 milioane de suflete

0

Piesa îndrăgitei interprete de muzică populară Marcela Fota, care dă titlul albumului „Multe aș avea să-ți spun”, a depășit, deja, 4 milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube. Primul dintre atuurile care i-au adus această performanță, este tema cântecului: despărțirea.

„De când ne-am luat rămas bun…”

Cine n-a avut, măcar o dată-n viață, neplăcutul prilej de a-și lua rămas bun, chiar dacă inima i-a rămas… în urmă, la cel de care s-a despărțit: foarte mulți dintre noi, cu siguranță. Iată primul motiv pentru care, peste 4 milioane de oameni au savurat acest cântec nostalgic.

Câte motive?!

Apoi vocea marcelei Fota, e un alt motiv de a iubi acest cântec. Are o căldură impresionantă și picură în sufletul oricui durerea despărțirii. Apoi orchestrația, atât de bine aleasă de maestrul Aurel Blondea… Apoi acompaniamentul asigurat de Orchestra Națională „Lăutarii” de la Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Apoi videoclipul, realizat de Aurel Colceag într-o baie de lumină și culori reci și calde, apoi cei doi protagoniști care-și joacă foarte bine rolurile, totul e la superlativ.

„Plătesc cu lacrimi grele”

Se spune că, mereu, „unul va iubi mai mult”. Nu e rău, mai ales când fiecare dintre cei doi crede că el este cel care iubește mai mult. Asta înseamnă că se iubesc mult. Dar când unul iubește, iar celălalt ia dragostea în glumă, e dureros. Așa se-ntâmplă în povestea din cântecul Marcelei Fota: în timp ce fata iubește cu foc și crede în cel de lângă ea… băiatul trece peste dragostea ei ca peste o zi oarecare.

„Să mă iubești te aștept”

Se spune că „dragostea e oarbă”, iar cântecul „Multe aș avea să-ți spun” al Marcelei Fota dovedește asta, cu prisosință. Pentru că, deși fata îi spune băiatului că nu-l iartă, continuă să-l aștepte… Se-ntâmplă asta de multe ori, în viață. Se mai pune că „dragostea învinge”, că „dacă nu ierți înseamnă că nu iubești cu adevărat”… Iată câte vorbe de duh și exemple din viața reală, exemplificate într-un singur cântec. Ascultați-l și vă veți convinge?

Exit mobile version