Home Videoclipuri noi Vlăduța Lupău și „Dușmanii mei”, nou record de vizualizări

Vlăduța Lupău și „Dușmanii mei”, nou record de vizualizări

0

Foarte iubita cântăreață Vlăduța Lupău adună record după record, noul său colaj etno „Dușamnii mei” depășind 300.000 de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 48 de ore.

„Ca Vlăduța n-o s-ajungă”
Orice om are dușmani, iar cine se ridică deasupra altora de seama sa are cu mult mai mulți, ca și Vlăduța, probabil, că prea cântă cu foc hitul „Dușanii mei”, dedicație specială știe ea pentru cine. Acesta este cântecul care dă titlul și deschide noul său colaj etno ce face furori pe internet în aceste zile, iar versurile sunt, ca în toate cântecele sale, foarte inspirate, printre care: „Dacă n-ai dușmani nu-i bine/ Nu știe nimeni de tine”; „Ei vorbesc, nu pot să tacă/ Da’ eu tac și-mi văd de treabă”; „Să știe dușmanii mei/ Eu nu pierd vremea cu ei.”; „Doar povești și vorbă lungă/ Ca Vlăduța n-o s-ajungă.”

La cererea fanilor
Artista a răspuns, cu acest colaj, la solicitarea fanilor, cu care este foarte atentă, așa cum ne-a obișnuit: „Acest colaj Vlăduța Lupău – Dușmanii mei – Colaj etno, este făcut din inimă la fel ca toate celelalte, pentru voi ascultătorii mei dragi! De această dată, pentru că vă citesc cometariile și țin cont de părerea voastră a tuturor, am revenit cu melodii populare, așa cum mulți mi-ați cerut și mi-ați scris.” (Vlăduța Lupău)
Piesele din colaj sunt din propriul său repetroriu, create alături de Vali Doagă și Rapsozii Maramureșului, acestea fiind: „Dușmanii mei”, „Nevasta geloasă”, Prietenele mele” și „Du-te bade, du-te, du-te!”.

Recorduri
Talentul, pasiunea și activitatea intensă au dus-o pe Vlăduța Lupă la un apogeu greu de atins în România de artiștii de muzică populară, aceasta ajungând renumită atât în țară cât și peste hotare, la vârsta de doar 25 de ani și câștigând inima publicului cu muzica sa. Dovadă stau sutele de milioane de vizualizări ale pieselor sale pe canalul propriu de Youtube și cei peste 500.000 de abonați.

Ușor de găsit
Pe cât e de renumită, pe atât de ușor este de găsit, Vlăduța Lupău, ea ținând legătura cu publicul său prin toate canalele moderne de comunicare.

YouTube – canalul oficial: http://www.youtube.com/c/VladutaLupau

Facebook: https://www.facebook.com/vladutalupau

Tiktok: https://www.tiktok.com/@vladutal

Instagram: https://www.instagram.com/vladutalupau

Twitter: https://twitter.com/VladutaLhttps://twitter.com/VladutaL

Exit mobile version