Home Videoclipuri noi Fetița Olguței Berbec, la primul cântec: „Moș Crăciun cu plete dalbe”

Fetița Olguței Berbec, la primul cântec: „Moș Crăciun cu plete dalbe”

0

Din doi artiști de muzică populară, ce putea să iasă dacă nu tot o cântăreață?! Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, au luată-o acum, pentru prima dată, alături de ei în studio pe fiinca lor Cezara și chiar au cântat împreună cu ea frumosul cântec de Crăciun „Moș Crăciun cu plete dalbe”.

Voce de cristal
Într-un decor de vis, cu brazi împodobiți , lângă șemineu, între părinții ei care o privesc la fel ca pe o minune dumnezeiască, Cezara Novac își face debutul pe scena muzicală, la doar 4 ani. Iar surpriza e aceea că ambii părinți cântă cu ea refrenul, așa că, putem spune, alături de Cezara a debutat și tatăl său, pentru că pe el nu-l știa publicul să cânte cu vocea. Intrarea o face saxofonul tatălui, după care vocea ei cristalină umple casa și inimile celor care ascultă și privesc această frumoasă scenă de familie. Mămica, Olguța, îmbrăcată cu același model de bluză ca și al Cezarei, lasă să se vadă foarte bine că fetița va avea, curând, surioara pe care și-a dorit-o, ca să aibă cu cine să se joace.

Poftă, nu prea
Cezare nu a luat foarte în serios primul ei cântecel, ceea ce nici nu e de mirare, la vârsta ei. De la început pare puțin plictisită, de parcă nici n-ai zice că ea e cea care cântă, după care, însă, trece la treabă și totul se termină cu bine. De altfel, Olguța mărturisește, într-o postare pe Facebook, faptul că n-a fost foarte ușor să o convingă pe Cezara să cânte: „Fetița noastră cântă…mai în joacă, mai în serios, ba cu o promisiune, ba cu o amenințare…cumva am reușit să aducem acest colind în fața voastră.
Cum îl primiți?”

Exit mobile version