AcasăVideoclipuri noiDiana Cârlig cântă cu emoție despre binecuvântarea de a fi mamă

Diana Cârlig cântă cu emoție despre binecuvântarea de a fi mamă

Bucuria de a fi mamă se simte în fiecare părticică a corpului, de la ochii cu care îți privești copilul, la mâinile cu care îl atingi, la inima ce bate numai pentru bunăstarea acestuia. O fericire deplină simte și Diana Cârlig, ce în urmă cu 4 luni de zile a dat naștere la două gemene scumpe foc. Alături de soțul ei, Ionuț Bledea, Diana trăiește cele mai minunate momente, bucurându-se din plin de magia adusă în sânul familiei de Ariana-Maria și Ilinca-Valeria.

Și cum Diana își exprimă bucuria cel mai bine prin intermediul cântecului, de 8 Martie a lansat cea mai specială melodie a ei de până acum. O MINUNE MARE dă glas emoțiilor unei mame, ce s-a rugat la Dumnezeu pentru rodul din pântec și care este etern recunoscătoare pentru miracolul de lângă ea.

„S-o deschis cerul în două

Ca sa ne trimită nouă

O minune mare,

Binecuvântare.„

Versurile acestei melodii emoționează orice părinte, amintindu-i ce minune se produce de fiecare dată când un copil se naște. Cu o voce caldă și plină de iubire și recunoștință, Diana își cântă bucuria într-un decor de poveste, alături de cele două mici suflețele. Straiul popular completează atât de bine muzica, încât pentru câteva minute ești transpus într-o odaie veche, fermecat fiind de leagănul de lemn și de lumina lumânărilor.

Despre cântec, Diana spune că: „Este cântecul prin care Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru cel mai mare Dar care mi l-a putut dărui mie ca femeie, acela de a fi MAMĂ! În acest an mai mult ca niciodată, simt cu adevărat ce înseamnă cea mai mare formă de iubire-iubirea pentru copiii mei, cel mai minunat sentiment pe care l-am trăit până acum.„

Reacția ascultătorilor în primele ore de la lansare a fost covârșitoare, dovedind cât de ușor este să te regăsești în versurile pline de emoție. Cu siguranță că O MINUNE MARE va deveni un cântec de reper în ceea ce privesc melodiile despre fericirea de a fi mamă.