AcasăVideoclipuri noiDe Mărțișor, un cântec pentru mame, de la Maria Ghinea

De Mărțișor, un cântec pentru mame, de la Maria Ghinea

Chiar în ziua de 1 Martie, când toate mamele primesc mărțișoare de la copiii lor, îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Ghinea, membru al Ansamblului Folcloric Doina Oltului, a lansat un cântec nou, dedicat celor care dau viață.

Este un frumos cântec de ascultare, care mișcă și cele mai puțin sensibile suflete, pentru că arată cât luptă o mamă să-și crească pe ai săi copii și pentru a-i vedea fericiți, chiar dacă soarta îi este potrivnică.

E „Un cântec pentru cea care dă viață copiilor. Mama, îngerul păzitor al copiilor ei, cea care face tot ce poate pentru a-i vedea fericiți. Luptă, trudește și îl roagă pe Dumnezeu să-i ocrotească” a scris Maria Ghinea pe pagina de prezentare a cântecului, de pe canalul său de YouTube.

De asemenea, artista mulțumește celor care i-au fost alături, atât pentru realizarea piesei la studio, cât și pentru filmarea și montajul videoclipului: „Mulțumesc Maestrului Marcel Parnica, domnului Viorel Puie și lui Adi Mihu, colegilor mei, dansatorii Ansamblului Doina Oltului, Conacului lui Maldăr pentru superba locație și celor care pun în poveste cântecele mele, Aurel Colceag și Mihai Codreanu!”

Maria Ghinea are peste 100 de cântece proprii, mare parte dintre ele aflându-se pe cele 10 albume discografice lansate până în prezent.